✿jadual waktu imsak dan berbuka puasa 1431H/2010✿

haa moh la kite tengok bile waktu buke pose yeh.. tapi saye cume letak yang mane ade berkaitan dengan saye saje la..hehe..

first skali mestila kat Shah Alam coz sebulan ni saye akan berpuasa kat sini
Selangor ----> daerah Gombak, Petaling, Shah Alam, Hulu Selangor, Hulu Langat dan Sepang

pastu umah abah n mama kat Johor Bahru
Johor ----> daerah Johor Bahru, Kota Tinggi, Mersing dan Pulau Berdekatan

next, meh kite check waktu buke puasa kat miri coz sekarang ni Mr. Pumpkin keje kat sane
Sarawak ----> daerah Niah, Bekenu, Miri, Sibuti dan Marudi

pastu nak check kat tanahair Mr. Pumpkin, kat Dungun
Terengganu ----> daerah Kemaman dan Dungun

lastly, kat KL coz selalu merayap kat sane
Wilayah Persekutuan ----> bagi seluruh Wilayah Persekutuan dan Putrajaya


ok! complete.. =]

kalu ade kawan2 laen yang nak tau jadual di kawasan laen,boleh la request yek.. tapi kene belanje saye buka pose dulu..haha =]

p/s : sudah melalui 24 kali Ramadhan sepanjang hidup.. ;p

3 comments:

Hamzah Ian said...

nice info..

Fyzal said...

sama la kita.. puasa tahun ni pun kat Shah Alam lagi. :)

gaelby said...

Met berbuka puasa in Ramadhan Mubarak, salam ukhuwah dari Indonesia, sekalian izin follow blognya. Ditunggu follow & comment baliknya :)
Dzadjakillah khairan katsira :)